Hírek

AJÁNDÉK BORKUPON A FUTÓKNAK A GESZLER CSALÁDI PINCÉSZETTŐL

AJÁNDÉK BORKUPON A FUTÓKNAK A GESZLER CSALÁDI PINCÉSZETTŐL

Kóstoltátok már a móri borokat? Ne hagyjátok ki! Vigyétek magatokkal a Vértes lábánál sütkérező szőlőszemek nedűjét!

A Geszler Családi Pincészet az idei évben is támogatja a versenyünket és az előnevezetteket egy kuponnal ajándékozza meg. A kupon tartalma egy pohár fröccs és 500 Ft kedvezmény a palackos borok árából.

2018. március 31. Elolvasom

AJÁNDÉK BORKUPON MINDEN FUTÓNAK

AJÁNDÉK BORKUPON MINDEN FUTÓNAK

Az Ezerjó Félmaraton hívó mondtata: "Futás Mórral, s borral!"

A Geszler Családi Pincészet a kezdetektől támogatója a versenynek, minden évben frissítőpont is található a pince előtt, ahol vízzel, fröccsel és hangos biztatással várják a futókat a Martinovics u. 6/c. alatt. Ilyenkor nyitott a pince is, ami jó lehetőség a futókkal érkezőknek, hogy megtekintsenek egy borászatot, megkóstoljanak egy pohár móri bort, a futás után részt vegyenek egy borebéden.

2017. április 19. Elolvasom

Ajándék M.A.X. edzés az előnevezett futók részére

Ajándék M.A.X. edzés az előnevezett futók részére

A Flux-Spin Fitness felajánlásának köszönhetően az érvényes előnevezéssel rendelkező versenyzőink, - azaz, akik április 10-ig regisztráltak és legkésőbb április 12-ig elutalták a nevezési díjat - 1 alkalommal térítésmentesen részt vehetnek egy M.A.X edzésen, mely kíváló keresztedzés a futás mellett, rendkívül hatákonyan fejleszti az állóképességet, az erőt és a koordinációt.

2017. április 3. Elolvasom

5 km-es futás - harc az idő ellen

5 km-es futás - harc az idő ellen

Próbáld ki magad április 30-a előtt egy ingyenes, 5 km-es futáson az Ezerjó Félmaraton útvonalán.

A Mór Fit Run minden hónap utolsó vasárnapján, így legközelebb 2017. március 26-án reggel 9 órakor indul a Wekerle Sándor Szabadidőközpont környékén, a focipálya feletti kis utcában. A futás teljesen ingyenes, azonban az elsõ futás elõtt regisztrálni szükséges. A regisztrálás ahhoz kell, hogy a versenyidõket a futókhoz tudják csatolni. Elég csak egyszer regisztrálni, akkor is, ha több futáson veszel majd részt.

2017. március 16. Elolvasom

Néhány hét és dörren a startpisztoly… Előnevezés!

Néhány hét és dörren a startpisztoly… Előnevezés!

Felkészülni! Rajt! Kedves Futótársak! Örömmel értesítünk, hogy megkezdődtek az előnevezések az Ezerjó Félmaratonra, amelynek időpontja 2017. április 30. Csatlakozz Te is csapathoz, és ha még nem jártál erre, fedezd fel a táj szépségét, és a móri borok zamatát!

2017. március 8. Elolvasom

Ne hagyjátok otthon a családotokat se! Játékpark a gyerekeknek!

Ne hagyjátok otthon a családotokat se! Játékpark a gyerekeknek!

Kedves Futótársak!

Az elmúlt években többen érkeztetek a családotokkal együtt és megtöltötte a parkot a gyerek zsivaj. Úgy gondoltuk, hogy míg a családotok, gyermekeitek, barátaitok várják, hogy célba érjetek, programokkal kedveskedünk nekik.

A futóverseny alatt az alábbi programokkal várjuk a családosokat!

2017. március 7. Elolvasom