Néhány hét és dörren a startpisztoly… Előnevezés!

Néhány hét és dörren a startpisztoly… Előnevezés!

Felkészülni! Rajt! Kedves Futótársak! Örömmel értesítünk, hogy megkezdődtek az előnevezések az Ezerjó Félmaratonra, amelynek időpontja 2017. április 30. Csatlakozz Te is csapathoz, és ha még nem jártál erre, fedezd fel a táj szépségét, és a móri borok zamatát!

A távokat úgy állítottuk fel, hogy a kezdő és rutinos futók is megtalálják a kedvükre valót. A távok igen változatosak. Mindenki a városközpontból indul és ide is érkezik. A hosszabb távokon alkalmatok nyílik a szőlő ültetvények mentén, terepen futni, majd visszatérve a városba, a boros pincék mellett elkocogva fröccspontoknál frissíteni magatokat. Az útvonalakról bővebb információkat a Távok fül alatt olvashattok.

Minden évben igyekszünk növelni a verseny színvonalát figyelembe véve jobbító javaslataitokat. A tavalyi versenynek nagyon jó visszhangja volt és reméljük, hogy ez idén sem lesz másképp. Mi nagyon igyekezni fogunk!

Az előnevezésnél tapasztalhattátok, hogy jóval több kérdést tettünk fel a megszokottnál. Ez azért van mert keressük a leggyorsabb móri futót, illetve a legaktívabb/legsportosabb céget illetve egyesületet. Ha kollégáiddal úgy gondoljátok, hogy szeretnétek elnyerni ezt a címet, nincs más dolgotok, mint a regisztrációnál megadni a cég/egyesület nevét akivel indultok, és ha Ti vagytok az adott cégtől/egyesülettel legtöbben, mi jutalmazni fogjuk.

Kérünk minden kedves Előnevezőt, hogy a nevezését április 11. 24.00 óráig és a nevezési díj befizetését április 12. 12.00 óráig tegye meg a kellemetlenségek elkerülése érdekében.

A verseny napjára továbbra is várjuk az önkéntesek jelentkezését! Ha van olyan barátod/ismerősöd/családtagod, aki szívesen segítene míg Te futsz, akkor szeretettel és hálás szívvel várjuk! Az önkéntes segítők épp olyan nélkülözhetetlenek a sikeres versenyhez mint a versenyzők! Az Önkéntesek fül alatt van lehetőség a segítők regisztrálására.

Köszönjünk!

Jó felkészülést!

Üdvözlettel: Szervezők

2017. 03. 08.